Festival 2018

Het zabuki festival wordt elk jaar georganiseerd in samenwerking met Saxion.Op de Saxion locaties in Deventer (februari) en Enschede (juli)

Op donderdag 8 en vrijdag 9 februari 2018 organiseert Kinderscience café Zabuki in samenwerking met Saxion Deventer voor de achtste keer het Zabuki festival. Het festival is bedoeld voor leerlingen van de groepen 6,7 en 8 en vindt plaats in het gebouw van Saxion Deventer.

Geïnspireerd door de IJsselbiënnale besteden we tijdens het Zabuki festival aandacht aan de IJssel. De IJssel is een relatief jonge rivier die tussen 1000 en 2000 jaar geleden is ontstaan, en een al veel langer bestaand dal tussen Veluwe en Salland volgt. In workshops gaan de leerlingen aan het werk.

Wij nodigen u uit om hieraan deel te nemen. Het programma duurt een dagdeel. Aan deelname zijn kosten verbonden: 1,50 euro per kind. Wilt u deelnemen? Meldt u zich dan voor vrijdag 17 november 2017 aan via de antwoordbrief. U kunt de antwoordbrief per post of e-mail ingevuld aan ons terug sturen.

Download hier de antwoordbrief: Antwoordbrief_Zabukifestival_2018